top of page

Vi söker försäljningsansvarig

Har du ett stort golfintresse och motiveras av att jobba strategiskt och skapa värde för kunder? Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa på unika Halmstad Golfarena? Nu finns chansen för dig om vi är rätt match för varandra när vi söker försäljningsansvarig!


Halmstad Golfarena är en multifunktionell anläggning och försäljningsrollen hos oss betyder därför också stor variation. Vi har nästan 2000 medlemmar som antingen väljer oss för vårt fina gym eller för den unika golfanläggning vi är. Landslag och golfklubbar förlägger golfläger här. Sommartid är vi ett familjehotell och öppnar upp vår härliga sommarrestaurang. Året runt välkomnar vi företag för möten och event hos oss.


Just nu genomför vi vår största investering sen starten år 2011. Boendekapaciteten fördubblas och vi växlar upp vårt hållbarhetsarbete genom en egen solenergianläggning. Vi stärker positionen som Sveriges bästa tränings- och lägeranläggning för golfare men också som hälsofrämjande utvecklingsarena för privatpersoner och företag. När vi nu bygger ut ska alla affärsområden växla upp. Som försäljningsansvarig har du en viktig funktion att fylla!Sista ansökningsdag är 14 augusti 2022.


Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena

072 - 241 31 36


235 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page