top of page

Uppdaterad COVID-19 information från Golfarenan.

Information om ändringar efter senaste uppdateringarna i restriktioner från FHM och smittskydd i Halland:


När du deltar i gruppträningspass (gym och golf) eller tränar på gymmet så har du ett stort egenansvar att förhålla dig till de regler som gäller. På Golfarenan betyder det att du måste förboka dig till alla pass, även din plats i gymmet. Vi har ett maxantal för hur många som får röra sig i våra lokaler samtidigt. Det är viktigt att du respekterar detta av många olika skäl.


När du tränar i gymmet gör du det på egen hand eller möjligen med närstående som ingår i din närmaste "bubbla". Kompisgäng i gymmet vill vi inte se annat än på ordentligt avstånd från varandra. När du har använt utrustning är det MYCKET VIKTIGT att du torkar av den efter dig med oanvänt papper och desinfektionsmedel. Allt annat är helt oacceptabel. Om någon påminner dig om detta så ska du ta emot informationen tacksamt och ödmjukt. Om du av okänd anledning inte klarar av att torka av eller ta emot en påminnelse om detta med ett leende, så får du helt enkelt inte träna i vårt gym tills vi kommit igenom den här situationen. Det gäller alla - även er som redan haft COVID-19.


På gruppträningspass håller du säkert avstånd till andra deltagare och ledare. Om du inte klarar det så kan du ombedas att lämna passet. Känner du att du har svårt att hålla avstånd så är det munskydd för engångsanvändning som gäller. Om våra ledare behöver påminna dig så är det i all välmening och med respekt för övriga som deltar i passet. Om någon påminner dig om detta så ska du ta emot informationen tacksamt och ödmjukt. Vi vill inte att våra ledare ska känna att det är obekvämt att tala om det för dig som deltagare om du inte sköter detta.


Smittskydd i Halland har utfärdat skärpta rekommendationer som innebär att "du som träffar personer på nära håll och långvarigt" ska använda munskydd för engångsbruk. Vi väljer bland annat att tolka våra PT-lektioner som en sådan situation. Våra PT:s kommer därför att använda munskydd och vi ställer även samma krav på dig som tränar med PT. I vissa fall anser våra PT:s att det även är lämpligt i gruppsituationer.


I skrivande stund vet vi inget om ytterligare restriktioner för hur många som får vistas i vårt gym samtidigt. I dagsläget har vi långt striktare begränsningar än de som rekommenderas och vi upplever att det fungerar bra. De allra flesta sköter sig föredömligt efter rådande situation. Vi har inte heller någon indikation på att vi skulle utgöra någon betydande risk för ökad smittspridning. Med det sagt så är vi, precis som de flesta av er innerligt trötta på situationen. Vi fortsätter dock att förhålla oss till den och anpassar verksamheten på bästa sätt för både er och vår skull.


Tack för er tid, förståelse och goda humör!


Martin Siljegård, VD Halmstad Golfarena AB


1 531 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page