top of page

Träna löpning med Halmstad Golfarena


Vi har passerat mer än 100 träningspass tillsammans med vår löpargrupp på Halmstad Golfarena. Precis som tidigare är det vår mycket uppskattade och kompetenta löparcoach Kenneth Rolling som håller i taktpinnen. Tisdagen den 21 april kl. 18.00 är det premiärpass hos oss och vi hoppas som vanligt att det blir ett härligt gäng med löparambitioner på startlinjen. Löpning är ju dessutom en perfekt utomhusaktivitet såhär i coronatider. Vi kör ett fast pass i veckan (tisdagar) och ett spontanplanerat pass ytterligare i veckan (efter gruppens önskemål och coachernas möjligheter).


Målet med årets träningssäsong är ett lopp i augusti som igår i Vasaloppets sommarvecka och går under namnet Trailvasan 30. Det är ett förhållandevis lättsprunget lopp över 30 km från Oxberg till Mora som vi bedömer att de allra flesta klarar av med lite målmedveten träning. Inte minst ser vi det som en fantastiskt trevlig aktivitet som är så väldigt mycket mer än 30 km löpning i dalaskogarna. Vi reser upp tillsammans, bor och äter gott en helg. Hur snabbt eller långsamt du tar dig de 30 kilometrarna till fots är sekundärt - totalupplevelsen är i centrum.


Här kan du läsa mer om vårt Trailvasa-upplägg: PDF-trailvasan

Mer om Trailvasan 30 kan du läsa på Vasaloppets hemsida: https://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/trailvasan30/


Givetvis kan du vara med i löpgruppen utan att följa med till Trailvasan 30. För medlemmar i GolfarenanGym är löpargrupperna som vanligt en kostnadsfri aktivitet. Är du inte redan medlem hos oss så kan du betala 1500 kr för löpgruppen fram till 22 augusti (OBS! Det kostar endast 367kr/månad att vara gymmedlem hos oss på Halmstad Golfarena).


Välkommen!

331 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page