top of page

Range Nights på tisdagar är igång!

Sommarens Range Nights @ Golfarenan with Burgers & Beer är nu i full gång. Varje tisdag hela sommaren är du och dina vänner välkomna. Det blir sköna kvällar med avslappnat häng på rangen och i Görans Bistro. Vi bjuder på spännande tävlingar. Nu har vi dessutom ett några roliga nyheter att berätta:


Lokala ölsorter från Timjans Brygghus på rangen

Från och med tisdag 4 juli och övriga tisdagar resten av sommaren kommer vi att ha besök av lokala Timjans Brygghus på våra Range Nights. Öl direkt från ett litet hantverksbryggeri i Söndrum, Halmstad. Vad sägs om Stenhuggar IPA, Jansa Brygga APA eller Sommar Öl? Från vår Range Bar serverar vi olika sorters öl, alkoholfri dryck (också såklart) och gott tilltugg.


Tips 1

Eftersom förtäringen av alkoholhaltig dryck är strikt begränsad till rangeplatserna 10-24 kan det vara bra att boka om ni vill få en plats där ni också kan dricka den goda ölen. Bokning görs för max 90 min. Boka via mail till oliver@golfarenan.se.

Tips 2

Starta kvällen, eller avsluta kvällen, i Görans Bistro - vår nya restaurang. Tisdagar har vi tre olika burgare på menyn (195 kr/burgare) och självklart god dryck som passar därtill. Är ni ett större sällskap vill vi gärna att ni bokar bord i förväg. Det går bra att meddela Oliver om ni ändå ska boka rangeplats. Annars ringer ni (035-241 19 20) eller mailar receptionen.

Ny funktion i Toptracer Range - gör tävlingarna roliga för alla

Toptracer har släppt en ny funktion som gör det möjligt att dela in tävlingar i olika klasser. Allt för att det ska bli jämnare och roligare för alla att vara med. För att delta i dessa tävlingar anmäler du dig i Toptracer Range appen (ladda ner där appar finns). Personal på plats hjälper till om så behövs. Du behöver inte vara golfare med ett golfhandicap för att delta. Vi visar...Kvällens första Hole-in-one vinner go' hamburgare i Görans Bistro

Gör du kvällens första HIO? Då betalar vi för maten i Görans Bisto! Lycka till! Vi har förstås fler tävlingar och vinster varje kväll...

Första veckan är vår lokala tävling också en del av en global tävling där du kan vinna biljetter till nästa års US Womens Open!


Vilka tider gäller?

Tisdagar.

Kl. 17-21 på Toptracer Range

Kl. 17.30-22.00 i Görans Bistro


Välkomna till Halmstad Golfarena!

378 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page