top of page

OnLive träning med Golfarenan

Eftersom vi tycker träning är viktigt och många av er just nu tvingas välja bort träning hos oss på plats, så jobbar vi på olika lösningar för att bidra på bästa sätt. För våra medlemmar erbjuder vi därför träningspass online från och med torsdag (19/11). På webben, inte förinspelat, utan live med våra duktiga ledare - OnLive på Golfarenaspråk.


Allt du behöver göra är att anmäla dig till passet som vanligt i bokningssystemet. I god tid före passet startar kommer du att få en länk med inbjudan till ett ”Teams-möte” till din e-post. En kort stund innan passet börjar behöver du logga in till mötet via länken och vår passledare släpper in dig.


Du som vill delta i träningspass OnLive med oss på Halmstad Golfarena behöver installera Microsoft Teams på din dator eller telefon innan du deltar första gången. Behöver du hjälp så kontaktar du reception@golfarenan.se eller ringer oss på 035-2411920.


Vi räknar med att köra tre pass i veckan och allt du behöver är lite utrymme där hemma, eller var du vill faktiskt. Vi använder kroppen som redskap så du behöver inte köpa ett hemmagym för att vara med.


Nästa vecka kanske vi presenterar fler nyheter – lite i framkant sådär... För oavsett pandemi eller inte, så har vi gett oss tusan på att du ska kunna fortsätta träna med oss på ett eller annat sätt!


Du behöver förmodligen inte vara orolig för att passet blir fullt. Det finns i dagsläget 250 tillgängliga platser. Vad säger ni om att vi blir Sveriges mest välbesökta gruppträningspass? Kul säger vi!

512 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page