top of page

Golfbanearbetare sökes – heltid tillsvidaretjänst.


Vi behöver stärka upp med en ny kraft på vår fina anläggning. Vi söker dig som är driven, flexibel och är intresserad av att bli en del av teamet som jobbar lite okonventionellt när det gäller banskötsel – vår anläggning är helt enkelt inte som traditionella golfbanor.Halmstad Golfarena är så mycket mer än fina rödsvingelgreener och en unik träningsanläggning inkluderande den utmanande 9-hålsbanan. Det dagliga arbetet varierar stort och våra medarbetare uppskattar variationen. När andra golfbanor stänger för säsongen ökar vi takten och skapar de bästa förutsättningarna för golfare som spelar och tränar året runt. På vintern har vi förutom fina träningsmöjligheter för golf, även ett skidspår med snö som vi tillverkar själva. Du kommer alltså att lära dig köra snökanoner och ratta pistmaskinen för att skapa perfekta längdskidspår åt våra gäster som en del av ditt jobb. När du inte sköter gräsytor eller gör snö så kanske du ser till att våra spa-bad är varma och tilltalande. Som du förstår är en golfbanearbetare hos oss så oändligt mycket mer än grässkötare!


Att du har dokumenterad erfarenhet av golfbaneskötsel är givetvis meriterande och har du dessutom jobbat med svingel så är du högintressant. Skulle du helt sakna kunskaper om hur man sköter gräs på en golfanläggning betyder det inte att du är fel för tjänsten – kanske har du andra egenskaper och kunskaper som är nog så värdefulla. Viljan att lära nytt och utvecklas kan förflytta många hinder!


Vår maskinpark är modern och i fint skick, men du är givetvis bekväm med verktyg i händerna och förstår vikten av noggrant underhåll. Har du hjullastarkort är det meriterande, liksom andra relevanta utbildningar kopplade till maskiner som används i daglig drift. B-körkort är en förutsättning.


Om du gillar det oväntade och är bekväm med att det periodvis blir mycket arbete – på udda tider – så tror vi att du kommer trivas här. Visst har vi sysslor som är monotona och som måste utföras också, men gillar du att gå till jobbet och utföra samma uppgifter varje dag enligt fasta rutiner, så är den här tjänsten inget för dig.


Låter det spännande? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till: martin@golfarenan.se

Senast 28 februari 2022 vill vi ha din ansökan.


Arbetsgivare: Halmstad Golfarena AB

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse


Frågor angående tjänsten besvaras av vår Anläggningschef Martin Siljegård. E-post: martin@golfarenan.se

430 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page