top of page

Fysträning: bästa kom-i-gång möjligheten!

Tillsammans med Halmstad Fystester har vi tagit fram ett träningspaket som verkligen ger dig möjlighet att hitta bra träningsrutiner inför sommaren. Dessutom gör vi grundliga tester både före och efter den sex veckor långa och intensiva träningsperioden. Förutom att se vad som händer med din kropp så gör testerna att vi kan skräddarsy träningsupplägget efter individuella förutsättningar. Vi hittar också eventuella svagheter som på lång sikt kan ge dig besvär om de inte tas om hand.


Så här går det till:

Du gör före- och eftertester på Halmstad Fystester. Testerna är enkla att genomföra oavsett nuvarande hälsostatus och innefattar; lätt konditionstest på cykel, rörelsetest med 3D-analys, kroppssammansättningsmätning och blodtrycksmätning. Dessa genomförs under vecka 20 och 26.


  • Träning varje tisdag & torsdag /fredag klockan 11.15 - 12.15 med start 18/5 och 6 veckor framåt.

  • Du bidrar med eget engagemang i form vardaglig motion och fullföljer individuella övningar. Vi kräver minst 20 minuter promenad per dag + egna övningar varje dag.
Detta är ett unikt engångserbjudande för gymmedlemmar hos oss på Halmstad Golfarena. Vi har begränsat antal platser (sex stycken). Som medlem du betalar endast 1 500 kr för din medverkan vid den här testomgången. Skicka in en ansökan där du kort beskriver varför just du vill vara med och varför du skulle ha nytta av den här ”kick-starten”. Vi väljer ut de sex personer som vi bedömer som mest lämpliga för deltagande.


Din ansökan skickar senast den 10/5 - 2021 till oliver@golfarenan.se


Vi som inte kommer med nu då?

Efter sommaren öppnar vi upp för nya ”kick-start” program likt det vi testar nu. Vi kommer då att erbjuda träningsprogram med två testtillfällen. Ett med 12 skräddarsydda träningspass på sex veckor (för 6 200 kr) och ett upplägg med sex träningspass på sex veckor och större krav på egenarbete (för 4 700 kr).


I samarbete med:342 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page