Sök
  • Martin Siljegård

Blir det några skidspår?

Japp, det är ju planen såklart. Vi vill ju gärna att det blir Skidarenan på Golfarenan även den här vintersäsongen. Men som vanligt kan vi engagera oss, jobba stenhårt med snötillverkning och ändå inte riktigt nå i mål när vädret inte spelar mot samma mål som oss.


Vi fick rekordtidig natursnö som dessvärre blåste omkring och la sig i djupa drivor på vissa platser, samtidigt som det blev barskrapat på andra. Den hårda blåsten har också ställt till det för snötillverkningen även om det varit fina förutsättningar med många minusgrader. Det är helt enkelt svårt att få snön att landa där vi vill när det blåser.


Vi har dock fått ihop några ordentliga snöhögar på ett par dygns körning. Runt 5000 kubikmeter att köra ut när vi ser att nästa köldperiod kommer. Förhoppningsvis har högarna inte smält alltför mycket då. Får vi ett par dygn till med riktig kyla (-5 grader eller kallare) så får vi till en grundslinga ganska enkelt. ...fast inget är egentligen enkelt med skidspår i vår landsända.


418 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdaterad Covid-information

2021-12-29 Baserat på de senaste förtydligandena från Folkhälsomyndigheten (FHM) anpassar vi verksamheten enligt följande: Gymmet Varje besökare ska ha minst 10kvm yta att kunna röra sig på. Det inneb

Gym, golf och restriktioner

I dagläget omfattas inte Golfarenans gym- och golfverksamhet av kraven på vaccinationsbevis. Vi förhåller oss självklart till de rekommendationer som ges för vår typ av verksamhet. Om ytterligare rest