top of page

Konferens med rörelse ger bättre förutsättningar

Uppdaterat: 19 jan. 2023

Det är bevisat att fysisk aktivitet ökar kreativiteten och hjälper dig att hålla fokus. När du bjuder in till konferens är det därför viktigt att bryta av en längre mötesdag med rörelse för att få igång blodcirkulationen och avlasta hjärnan. Nya intryck gör det lättare att tänka i nya banor se nya möjligheter. Golfarenan inbjuder till just detta! Fantastisk & hemtrevlig miljö med utsikt över hav och vackra, gröna golfytor. Ljusa och flexibla mötesrum. Träningsytor inomhus och utomhus. För golfare och icke-golfare. Tusentals golfbollar som lämnar mark från alla olika träningsytor. Pulsen som ökar inifrån gymmet.

Erbjudande!

Boka före sista februari & få en hälsoboost på köpet!

Detta betyder att vi boostar er fikapaus med extra mycket & energigivande fika samt hjälper er att lägga in en skön mötespaus med lugna kroppsrörelser som får igång blodcirkulationen.


Paketpris för konferens

Pris halvdagsmöte: 475 kr/person

Pris heldagsmöte: 595 kr/person

Inkluderar mötesrum anpassad gruppens storlek, fika, lunch och hemtrevlig miljö!


Vi hjälper dig till ett aktivt upplägg!

När ni vill komma på konferens hos oss hjälper vi er till ett aktivt upplägg för att energin ska hållas på topp. Golfarenan är perfekt både för de små mötena och de större kick-offerna. Våra företagsaktiviteter bygger på våra styrkor – golf & friskvård.

Toptracer - Ny golfaktivitet!

Vår senaste nyhet, Toptracer Range, är en fantastisk företagsaktivitet som ger positiv energi. Aktiviteten passar för såväl den lilla som den stora gruppen. Ni kan vara en mix av golfare och icke-golfare. Ni spelar golf på vår range och förflyttar er virtuellt till andra golfbanor i världen. Vi kommer anpassa upplägg efter gruppen. Vi lovar skratt och en rolig stund! Pris: från 330 kr ex moms per person Inkluderar golfinstruktör, golfutrustning och bollar och passande upplägg för er grupp.

Populär friskvårdsaktivitet - Teamträning

Fler aktiviteter


Tips! Ge en positiv känsla från start...

Dina deltagare kommer att påverkas mycket av ditt val av mötesplats och hur möteslokalen är möblerad. Låt syftet med ditt möte bestämma både mötesplats och möblering i rummet. Eftersom Golfarenan är en multifunktionell anläggning finns möbleringar, faciliteter och utomhusmiljö som kan överraska och direkt skapa en positiv känsla vid ankomst. Vi hjälper dig när vi pratar igenom din bokning!


Hur crazy vågar du vara? Det finns flera olika sätt att konferera, och det finns inga rätt eller fel. I vår möteskultur finns det en föreställning om att man sitter ner på möte, men så behöver det inte vara. Vi har rymliga möteslokaler som både tillåter vanlig sittning tillsammans med en yta av yogamattor, spinningcyklar, stakmaskiner eller puttningsbana!


Här ser du några bilder:


Kontakta oss för att få veta mer eller att få hjälp med ditt möte:

035-241 19 20


Välkomna att känna er som hemma på Golfarenan!

298 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page