top of page

Öppettider jul & nyår

Uppdaterat: 12 dec. 2023

Halmstad Golfarena har vi alltid öppet - 365 dagar om året - så att du som medlem och gäst kan träna, spela golf, bo hos oss samt äta gott. Under helgdagarna avviker vår bemannade service något. Se här:

När vintervädret tillåter skottar vi dammen framför Arenahuset så att ni kan komma och åka skridskor. Vår range, med Toptracer Range, är öppen som vanligt och Golfhallen likaså. Här kan ni samla familjen och släkten för "Familjekampen". En rolig aktivitet ni kan göra helt på egen hand. Läs mer här.


Reception och café

Du ser våra ordinarie öppettider längst ner på vår hemsida. Bra att veta är att vi från och med 30 december har lördagsöppet kl.8-17.


Avvikande öppettider för perioden är:

Julafton: 8-12

Juldagen: 8-12

Annandag jul: 8-15

Nyårsafton: 8-15

Nyårsdagen: 8-15

Trettondagsafton: 8-17

Trettondagen: 8-16


Lunchöppet i restaurang Görans Bistro

Vi fortsätter att ha öppet tisdagar till söndagar kl.12-14. Varmt välkomna!


Missa inte vår mellandagsspecial!

Från Annandag jul 26 dec till lördag 30 dec serverar vi gulaschsoppa och pannkakor varje dag som dagens. Vintrigt och gott för hela familjen! *


Avvikande öppettider för perioden är:

23 dec: stängt

Julafton: stängt

Nyårsafton: stängt

I övrigt har vi alltså lunchöppet tisdag till söndag som vanligt!


Boka alltid bord om ni är många som kommer. Boka bord här.


*Tips! Kombinera besöket med Familjekampen eller bada bastu och badtunna med havsutsikt! Badtunnan är öppen 26-30 december under receptionens öppettider. Gratis för medlemmar och till en entréavgift för gäster.


Kvällsöppet i restaurang Görans Bistro

Vår sista julmiddag är 16 dec och därefter har vi stängt på kvällarna fram till påsk. Vi öppnar självklart restaurangen för större gruppbokningar (25-50 personer). Vi kommer också ha särskilda event i Görans Bistro. Håll utkik!Kontakta oss:

035 - 241 19 20

631 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page