top of page

Öppet hus i vårt gym!

Hela vecka 48 bjuder vi upp till dans i vårt gym – eller något åt det hållet åtminstone. Har du en familjemedlem, kompis eller annan bekant som du tycker borde hänge sig en gnutta mer åt träning och gärna i Golfarenans fina gym, så är det nu det ska ske.


Vi bjuder på hela kalaset i en vecka och hoppas såklart att det motiverar till en fortsättning därefter. Träna i gymmet, eller häng med på ett pass. Passen måste förbokas, men i gymmet är det fritt blås när andan faller på (givetvis anmäler man sig i receptionen innan man börjar träna).


Våra coacher på passen och i gymmet (Personliga Tränare) kommer även att erbjuda ett litet smörgåsbord som vi hoppas att ni passar på att ta del av – oavsett om du har tränat hos oss i många år, eller är ny medlem (eller inte medlem alls ännu). Vad sägs om:


Torsdag 17.30 - 18.30

Var - träningshallen

Vad - föreläsning med Oliver, Josephine och Alexander

Innehåll – Vad är personlig träning, specialerbjudanden PT-träning och ”Vadå, Small Group”?


Torsdag & Fredag 10.00 - 10.30

Var - gymmet

Vad - prova på ”fria vikter”


Torsdag & Fredag 10.30 - 11.00

Var - gymmet

Vad - genomgång av gymmaskinerna


Fredag 11.00 - 12.00

Var - träningshallen

Vad - föreläsning med Oliver och Alexander

Innehåll – Vad är personlig träning, specialerbjudanden PT-träning och ”Vadå, Small Group”?


Som vi tidigare nämnt närmar vi oss ”fullt hus” i gymmet och vi gissar att det kommer inträffa någon månad efter årsskiftet. Med det i åtanke vill vi först och främst erbjuda våra golfmedlemmar att uppgradera sina befintliga medlemskap till Kombomedlemskap. Alltså både Gym och Golf. När det sker får du automatiskt en vår generösa rabatt på ditt golfmedlemskap, men vi vill krydda möjligheten med ett extraerbjudande som ENDAST GÄLLER om du kompletterar ditt medlemskap under Öppet Hus veckan. Bli kombomedlem nu så bjuder vi på dina två första gymmånader (värde 734 kr). Du som är gymmedlem och vill komplettera med golf får såklart samma fina Öppet Hus-erbjudande (värde 466 kr).

251 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page