top of page
mackan_onlive.jpg
oliver_nov20.jpg

OnLive med Golfarenan

Vi försöker hänga med i karusellen, eller kanske till och med ta täten och får mycket positiv feedback från er. Tack! Det värmer. Alla måste vi vara flexibla och se möjligheter just nu. Många behöver extra pepp och energi för att behålla ett starkt sinne och en fungerande kropp. Vi är säkra på att vi tillsammans kan öka välmåendet om vi bara får fler att vara aktiva. 
 
Våra tränare Mackan, Oliver och Bodil har satt ihop ett veckoschema med varierade träningspass på olika tider. Detta för att så många som möjligt av våra medlemmar skall kunna fortsätta med sin träning. Livesänd hemmaträning är det senaste tillskottet hos oss. Med vårt nutidsanpassade koncept ”OnLive med Golfarenan” kan alla medlemmar fortsätta träna tillsammans med oss och inte tappa farten. Det är också ett trevligt sätt att träffa sina träningskompisar när man inte kan göra det på plats.
 
För 295 kr/ månaden så finns möjlighet att träna med våra instruktörer live. Det vi erbjuder varierade pass såsom yoga, mobilitet (rörlighet) och helkroppsträning. Alla pass tränas på valfri plats och via Microsoft Teams som laddas ner gratis till datorn eller din smartphone. Det finns pass både förmiddag- & kvällstid. Även något pass på helgen. 

OnLive med Golfarenan Månadskort

  • 295 kr/mån (autogiro)

  • Kortaste teckningstid 3 månader (startpaket)

  • Förlängning med en månad i taget efter de tre första månaderna 195kr/mån

 

Maila, eller ring oss för mer information:

E-post: reception@golfarenan.se

Telefon: 035-241 19 20

bottom of page