top of page

Inspirationsdag om proaktivt hälsoarbete

 

OBS! Vi har dessvärre fått ställa in denna inspirationsdag, men återkommer framöver med nya inspirationstillfällen! Var uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Medarbetare som mår bra presterar bättre! Men hur ska ni som företag stötta medarbetare till att må bra? Vad kostar det företaget om ni inte arbetar för ökat välmående, och hur kan ni räkna på hälsa? 

Välkommen till en inspirationsdag på Halmstad Golfarena som vänder sig till dig som är VD, HR-chef eller har personalansvar! Dagen presenteras av Halmstad Golfarena, Söderberg & Partners och Halmstad Fystester.

Datum: 18 november

Tid: 8.30 - 15.00

Inspirationsdagen innehåller bland annat

Hälsa som konkurrensmedel

Vad är vinsterna av att arbeta med en förebyggande hälsostrategi? Välkommen till föreläsningen om hur företagets affär och medarbetarnas hälsa hänger ihop.

Föreläsning med P-O Osbeck, affärsområdesansvarig på Eleiko.

Att räkna på hälsa

Hur kan man sätta siffror på vad olika former av ohälsa kostar, som till exempel stress eller sömnbesvär?

Föreläsning med Ewa Skiöldebrand, Corporate Health Manager, Söderberg & Partners.

Att vara hälsopartner till Halmstad Golfarena

Om hur ni som företag kan få hjälp att inspirera och motivera både dig själv och dina medarbetare till en aktiv och hälsosam livsstil där ökat välmående och bättre prestationer är målsättningen.

Föreläsning med Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena.

Utmaningar i ett hälsofrämjande ledarskap

Föreläsning med Sven-Erik Viskari, psykolog och organisationskonsult.

Rundtur på Sveriges bästa träningsanläggning för golf

Få en rundtur på anläggningen som överraskar de flesta vid sitt första besök!

Rundtur med Martin Siljegård, Anläggningschef och grundare, Halmstad Golfarena.

Avslutande fikamingel och aktivitet för alla som önskar

Avsluta dagen med att antingen prova på golf med Jakob Stenberg, golfinstruktör på Halmstad Golfarena, eller ett mobilitetsträningspass med Oliver Larsson, fystränare på Halmstad Golfarena.

Varmt välkomna!

_ELE5782.jpg

P-O Osbeck är i grunden licensierad personlig tränare samt kost- och livsstilscoach. Han har genom åren arbetat som hälsokonsult, både inom näringslivet och svensk elitidrott. Han är även diplomerad rådgivare inom idrottsnutrition. Idag arbetar P-O som Affärsområdesansvarig på Halmstadföretaget Eleiko - en av världens främsta och mest innovativa tillverkare av styrke- och träningsutrustning.

_D852137_redJS.jpg

Ewa Skiöldebrand är Corporate Health Manager på Söderberg & Partners och är personen som brinner för lösningar som ger omedelbar avkastning på investeringar i personalens hälsa.

Lina och Martin.jpg

Lina Siljegård och Martin Siljegård, äger och driver Halmstad Golfarena. De är kända för högt utvecklingsdriv och höga ambitioner.

HGGSC_Logo_long_Name_Green_Black.jpg
Logo Söderberg och partners.png
Nedladdad logo.jfif
bottom of page