top of page

Höstlovsmys för golffamiljen!

Golfarenan är Sveriges bästa träningsanläggning för golf! Upptäck Golfarenan på höstlovet. Perfekt för familjen som gillar golf!

 

Här spelar och tränar vi golf 365 dagar om året. Vi har varierande träningsytor utomhus, chip och putt inomhus och en stor range under tak. Den utmanande 9-hålsbanan har sina sommargreener öppna. Här är det roligt att gå flera varv!

Höstlovserbjudande!

Bo i stuga med självhushåll eller på hotellet

Ni väljer! När ni bor hos oss har ni fri tillgång till vårt fullutrustade gym, bastu och badtunna. Vi kan bada i vår utomhus badtunna till skön havsutsikt i frisk luft. Avkopplande för hela familjen!

Se våra boendealternativ.

Prisexempel 4-bäddstuga: 1 195 kr/natt

Bo och få all golf till förmånligt pris

När ni bor hos oss erbjuder vi all golf till ett förmånligt pris! Ni får då fri tillgång till hela anläggningen, fria rangebollar, fritt spel på Arenabanan och förmånliga priser på golflektioner och personlig träning - från tid för incheck till tid för utcheck.

Gratis för barn under 10 år 

Pris 10-19 år: 325 kr/natt

Pris vuxen: 525 kr/natt

DJI_0785.jpg
20220426_170723.jpg

HÄNDER PÅ HÖSTLOVET!

Låt barnen vara med på KidsCamp 2-4 nov

Barn som vill få ett roligt golfläger tillsammans med andra barn i åldern ca 7-12 år välkomnas. Vår duktiga golftränare Jakob Stenberg skapar roliga upplägg från kl.10.00-14.00 i tre dagar. 

Fullspäckad JuniorCamp den 31 okt

För lite äldre juniorer (13-18 år) finns möjlighet att vara med på en fullspäckad träningsdag med närspelsträning, spelövningar på banan och med fysträning som avslut!

För dig som vuxen: Golflektioner, personlig träning, fystester, massage...

Golfarenan är både en golfträningsanläggning och en friskvårdsanläggning. Vi hjälper er att boka in aktiviteter efter era önskemål. 

Ange vid bokningsförfrågan vilka tillval ni önskar!

20220810_130645.jpg
bottom of page