Gym_kondition_gruppträning_golfklubb_hal
Gym_gruppträning_halmstad_golfarena_PT_.
DSC02712.jpg

GolfarenanGym

Söker du ett gym som är lite utöver det vanliga? I vårt nya gym, med utsikt över Tylösandsbukten, hittar du det senaste i träningsbranschen. I Eleiko-gymmet hittar du både styrke- och cardiomaskiner och en mängd utrustning för funktionell träning! Vill du ha ut det mesta av din träning -  boka tid med någon av våra personliga tränare. Är du mer typen som gillar gruppträning så hittar du en mängd olika pass för de flesta smaker.

Vi på Golfarenan har flera olika typer av gymmedlemskap för dig som gillar att träna. Vill du bara fokusera på gym- och gruppträning så väljer du vårt vanliga Gymmedlemskap, men vill du kombinera styrketräningen med golfträning väljer du vårt KOMBO-medlemskap där du får både golf och gym? 

Medlemskapen

Fullvärdig medlem - full tillgång till alla våra gruppträningspass alla dagar och tider i veckan. Med ditt medlemskort kommer du in till gymmet från klockan 05:00 alla dagar i veckan och kan träna fram till klockan 22.00. Som fullvärdig medlem har du tillgång till vår relaxavdelning under receptionens öppettider. Basta med havsutsikt 7 dagar i veckan eller slappa i den 38 gradiga "badtunnan" på medlemsdagarna (tisdag och fredag).

Kombomedlemskap - något av ovanstående medlemskap som kombineras med ett golfmedlemskap. Det absolut bästa av två världar - en grym träningsanläggning för golf i kombination med ett riktigt bra gym. När du tecknar ett gymmedlemskap så får du dessutom en finfin rabatt (upp till 15%) på ditt golfmedlemskap om du tecknar båda vid samma tillfälle.

Hos oss kan du bli medlem och träna från det att du fyllt 16 år. Dessförinnan kan du träna tillsammans med målsman. För mer information om gymträning för barn och ungdomar ber vi er kontakta oss direkt via e-post eller telefon.

DSC09340.jpg
Badtunna_avkoppling_boka_hyr_svensexa_mö