dinA personliga tränare (PT) på golfarenan

Boka PT eller köp PT-paket

Boka ditt PT-pass via reception@golfarenan.se eller
tfn: 035-241 19 20.

PT Kristian SÖDERSTRÖM

Mitt namn är Kristian Söderström och jag är PT på Golfarenan. Jag kommer hjälpa dig med fysisk träning -  med min specialitet kopplad till golfspelet.

Passionen för golf har alltid varit stor och jag har både studerat på golfgymnasium i min hemort Örnsköldsvik och ett år på college i USA. Min kompetens inom träning består främst av en kandidatexamen inom Biomedicin - Inriktning fysisk träning från Högskolan i Halmstad. Jag har också en certifiering som Personlig Tränare genom en av världens största träningsorganisationer National Strength and Conditioning Association.

Det som gör mig unik är att jag också arbetar som PRO på Haverdals Golfklubb vilket ger en ännu djupare förståelse om golfspelarens förutsättningar.  Att koppla golfens mekanik till din fysik blir en självklarhet för mig som PT. Jag ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål! 

Kristians filosofi kring gruppträning
Gruppträning ska var roligt och innefatta mycket gemenskap. När alla hjälper varandra blir det så mycket roligare och vi kan då även ge det lilla extra. Det som är viktigt i all träning vi gör är att övningarna genomförs med god teknik så att vi kan få ut det mesta av vårt träningspass. Träningen behöver också vara enkel. Det jag då menar är att du som kommer till gruppassen ska känna att du kan genomföra träningspasset utan att du måste träna på ny teknik i varje övning under varje vecka. På grund utav detta anser jag att det är bra att ha samma upplägg på ett gruppass 2-3 veckor i rad. Detta för att du ska känna dig trygg med vad passet kommer innehålla, lära dig och förstå tekniken bra och på så vis få ut mer av din träning. 

PT Viktor Johansson

Viktor Johansson -  instruktören som både jobbar med gym och skidor på Golfarenan.

Vissa känner igen Viktor från helt andra sammanhang än sommarträning. Normalt sett har Viktor varit en del av arenans vintergarde där han dels haft flera av de skidinspirerade gruppträningspassen och dels då han haft skidlektioner ute i spåren på Skidarenan.

Viktor arbetar också som ordinarie gyminstruktör och PT på Golfarenan från mitten på 2016. Han är därmed ett fast komplement till Kristian Söderström, där båda har sina respektive specialiteter utanpå sina generella fyskunskaper. Viktor med sin skidträningskompetens och Kristian med sina golfkunskaper.

– Jag känner Golfarenan bra och jag hoppas att flera av de som varit på mina Vasa-pass hittar vidare till mina andra träningspass, säger Viktor.

Viktor har en kandidatexamen i idrottspsykologi med inriktning träning och hälsa. Hans främsta målsättning är att öka din motivation och hjälpa dig mot nya mål.  

– Träning, tävling och lek har alltid legat mig varmt om hjärtat. Från början är jag fotbollsspelare där karriären kröntes med fotbollsgymnasium och juniorallsvenskan. Men under tredje året på gymnasiet gjorde jag ett livsavgörande beslut - jag åkte Vasaloppet för första gången, säger Viktor med ett skratt. 

Efter loppet blev Viktor mer och mer intresserad av individuell träning som styrketräning, löpning, längdskidor och rullskidor. Han fann tjusningen med motionslopp och nu är han fast.

– Så här åtta år senare har jag bland annat fem halvmaratonlopp, en Vätternrunda, sex Vasalopp och en rad andra löp- och rullskidlopp i ryggsäcken. Och fler lopp ska givetvis få plats. Min målsättning är att utmana mig själv och se hur bra jag kan bli, avslutar Viktor.

prislista Personlig träning

PT 60 - 60 minuter

 
Vid köp av
antal pass

 
Medlemspris
per pass
(per person)
Pris per pass
Icke-medlem 
(per person)
  1 600:- 700:-
  5 575:- 675:-
  10 550:- 650:-
       
PT 30 - 30 minuter      
  1 345:- 420:-
  5 320:- 390:-
  10 295:- 360:-
       
PT- Dubbel 60 - 60 minuter
(2 personer)
     
  1 420:- 525:-
  5 390:- 485:-
  10 360:- 445:-
       
PT- Dubbel 30 - 30 minuter
(2 personer)
     
  1 250:- 315:-
  5 235:- 295:-
  10 220:- 275:-
       


Vi reserverar oss för skrivfel samt förändringar i prislistan.