top of page
hål1_morgon1.jpg
DSC03397.jpg
DSC08918.jpg

Golfarenan Golfentusiast

Golfentusiastmedlemskapet vänder sig främst till dig som inte bor i Halmstad, men vill ha möjligheten att utnyttja hela paketet hos oss till ett mycket fördelaktigt pris. Vi tror att du som överväger det här medlemskapet är inbiten golfare som verkligen gillar det lilla extra i livet. Men visst kan du mycket väl vara nybörjare och vilja ta del av golfhänget i Halmstad ett par veckor om året för att utvecklas extra mycket? Vi tror också att du kan vara del av ett golfgäng som gärna ser sig om för att hitta den där speciella kryddan i golftillvaron. Du vill kort och gott lite mer med din golf!

 

Det här får du i ditt medlemskap:

 

7 + 7 sammanhängande dagar på Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Under din vistelse ingår:

 

  • Obegränsat spel på Arenabanan – 9-hål linksgolf med havet som granne. Lurigt och utmanande trots den begränsade längden på hålen. Läs om Arenabanan

  • Fri tillgång till alla träningsytor. Läs om Träningsytor

  • Fria premiumbollar på Rangen – slå så mycket du orkar!

  • Fri tillgång till inomhushallen för putt- & chipträning. Läs om Träningshallen

  • Fri tillgång till alla gruppträningspass med vår golftränare. 

  • Fri träning i vårt moderna och fullutrustade gym. Eller häng med på ett inspirerade gruppträningspass.

  • Boenderabatt på Hotell Golfarenan – rabattnivån varierar med säsong och veckodagar.

 

I Golfarenan Golfentusiast ingår såklart fullvärdigt medlemskap i Svenska Golfförbundet som ger dig möjlighet att spela som gäst (greenfee) på andra golfbanor.

Att vara Golfentusiast hos oss och ta del av allt ovan kostar endast 2500 kr / år. Självklart ringer du oss på telefon 035 2411920 om du har funderingar kring Golfentusiastmedlemskapet.

 

Golfentusiastmedlemmar kan använda sina två golfveckor på Golfarenan hela året utom v.26 t.o.m. v.31. Medlemskapet berättigar inte spel inom ramen för samarbetet som avser Hallandsgreenfee.

Gym_kondition_gruppträning_golfklubb_hal
bottom of page