top of page

Aktiv konferens - paketerat & klart

Vi på Halmstad Golfarena vill göra det enkelt för dig att boka in en konferens med det lilla extra. Här kommer färdiga paket för dig och din arbetsgrupp eller ledningsgrupp.

Halvdagskonferens
Paketpris: 895 kr/person
Ni startar med morgonträning & frukost


Träna, ät frukost och konferera i naturskön miljö. Avsluta med gemensam lunch. Välj ett lugnt träningspass eller ett pulshöjande. Våra instruktörer anpassar passet efter er grupp. Perfekt start på dagen och ger energi till fortsatta diskussioner.

 

Paketet inkluderar:
Inkluderar morgonträning med instruktör, god frukost, möteslokal, frukt och kaffe under mötet och lunch som trevlig avslutning. Minst 8 personer. 

Stanna hela dagen om ni vill för endast 120 kr/person extra! 

DSC00465_edited.jpg

Heldagskonferens
Paketpris: 845 kr per person
Med rolig golfaktivitet som avslutning


Efter en mötesdag tillsammans är det roligt att avsluta på ett lättsamt sätt! I vår stora, härliga inomhushall för golf sätter vi upp en rolig puttävling och ni tävlar i lag. Alla kan vara med och ni kan vara 8-44 personer!

Paketet inkluderar:
Inkluderar möteslokal hela dagen, förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch och golfaktivitet under vår ledning med prisutdelning.

Förläng dagen och avsluta med gemensam 3-rättersmiddag! 

DJI_0807.jpg

Träningspaket - med siktet inställt på Vasaloppet/Stafettvasan
Paketpris: 450 kr per person och tillfälle
Ta hjälp att komma förberedd!


Halmstad Golfarena erbjuder särskilda Vasapass för de som planerar åka längdskidor mellan Sälen och Mora. Ta hjälp av oss för att komma förberedda! Här finns spetskompetens och SkiErg-utrustning för att komma väl förberedd!

 

Lägg in gemensam morgonträning med efterföljande frukost där vi kan fylla på med kunskap om hur ni ska förbereda er praktiskt och mentalt!

Paketet inkluderar:
Minst 8 personer. Inkluderar skidspecifik träning 45 min, frukost eller fika och 20 minuters föredrag med olika tema per gång.

skierg.jpg
bottom of page