top of page

Teamträning – starkare tillsammans

Bättre sammanhållning, bättre prestation. Roliga och kämpiga samarbetsövningar blir riktigt bra träning! Ni bygger tillit och knyter tightare band mellan kollegorna. Att trivas i gruppen är nyckeln till att må bra på jobbet!


Tidsåtgång t ex 45 min

Max 20 personer per träningspass

Företagsaktviteter med hälsa och rörelse i fokus

Träna tillsammans! Inspirera och motivera dina medarbetare till bättre hälsa med en föreläsning. Avsluta dagen i vår bastu och varma utomhusbadtunna - båda med underbar havsutsikt såklart!

 

Golfarenan är en modern friskvårdsanläggning med fullutrustat gym, gruppträningar, personliga tränare med gedigen utbildning och är ett center för avancerade fystester. Nyttja detta under ert besök hos oss och låt er mötesdag få en hälsosam inriktning. Att bryta av dagen med rörelse hjälper dessutom dina medarbetare bibehålla skärpa och effektivitet hela dagen. Låt oss göra ett upplägg som passar er!

Telefon: 035-241 1920

E-post: boka@golfarenan.se

Fokushöjande rörelseträning

Det här är ett lugnare pass som fokuserar på rörlighet, smidighet, stabilitet och balans. I ett lugnt tempo arbetar vi oss igenom hela kroppen. Ombyte behövs ej men stretchiga kläder är att föredra.

Tidsåtgång t ex 45 min

Max 40 personer per träningspass

Gruppträning utomhus_mobilitet.jpg

Energigivande pulsträning

Pulshöjande rörelser ökar blodflödet i hjärnan, vilket skyndar på nybildningen av celler. Vi blir i princip smartare. Kör ett pulshöjande pass tillsammans, öka skärpan och få mer ut av dagens möte!


Tidsåtgång t ex 45 min

Max 20 personer per träningspass

HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-3231_Joakim Leihed.jpg
HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-4164_Joakim Leihed.jpg

Bastu & badtunna

I anslutning till våra omklädningsrum och på Arenahusets framsida finner ni vår bastu och varma utomhusbadtunna med underbar havsutsikt. Boka bastun och badtunnan för er själva i två timmar. Ett skönt avslut efter en lång mötesdag eller ett svettigt träningspass. Bastu och badtunna är gemensam för damer och herrar.

Pris
300 kr exkl. moms/person
Minimidebitering är 1800 kr exkl. moms (6 personer)
Tid 2 timmar

Max 12 personer

Golfarenan230727_pool-01220_Joakim Leihed (1).jpg

Föreläsningen "Ät smart. Orka mer."

I denna föreläsning går vi in på hur vi ska tänka kring maten för att må bättre. Vilken mat ger dig mer energi, skärper ditt fokus och håller dig frisk? Precis som din vardag förändras över tid, förändras kostbehov beroende på din aktivitetsnivå och ålder. Alexander förklarar hur vi kan äta utan att ta bort det goda. Bra mat innebär inte förbud eller tråkig mat, utan en kost som ska är hållbar och funkar livet ut. 

Föreläsare:

Alexander Madarov

Lic. Personlig tränare & Kostrådgivare

Pris
7500 kr exkl. moms
Tidsåtgång 30-45 min

DSC00586.jpg

Föreläsningen "All rörelse räknas! Eller?"

Rekommendationerna för fysisk aktivitet har nyligen uppdaterats. Ett samhälle med mer stillasittande vanor kräver mer rörelse och motion för en väl fungerande kropp. Ökad livslängd och livskvalité står på spel! Hur ska du göra för att ge dig själv bästa möjliga förutsättningar?

Föreläsare:

Oliver Larsson

Personlig tränare & Fil. Mag Idrottsvetenskap

Pris

7500 kr exkl. moms

Tidsåtgång 30-45 min

20220616_110400_edited.jpg

Föreläsningen "Varför gör det ont?"

Ont i ryggen, nacken eller höften? Smärtspecialist Josephine Janson kommer att förklara varför vi får ont, vilka faktorer som spelar in, samt vad vi kan göra åt det. Med senaste forskningen som grund slår vi hål på en del myter och öppnar upp för ett nytt tankesätt om hur vår kropp faktiskt fungerar. Ni får också med er en del konkreta tips på hur man kan förebygga smärta och främja välmående.

 

Föreläsare:

Josephine Janson

Personlig tränare, Osteopat D.O. & Diplomerad Massör

Pris
7500 kr exkl. moms
Tidsåtgång 30-45 min

Varför gör det ont.png

Hälsotester

På Golfarenan huserar Halmstad Fystester som kan spela en nyckelroll i att motivera era medarbetare till ökat välmående. Med individuella hälsotester kan era medarbetare få svar på de viktigaste frågorna kring deras hälsa. Ni får resultaten såväl individuellt som en översikt över företaget. I samband med eller inför ert möte på Golfarenan kan vi göra ett upplägg som inkluderar personliga fystester.

Kontakta oss för mer information för en fortsatt diskussion om ett lämpligt upplägg för ert företag.

Läs mer om Halmstad Fystester här!

Man på testcykel_Joakim Leihed.jpeg
bottom of page