Prova på golf med golfinstruktör

Med hjälp av erfaren golfinstruktör (två stycken om ni är en större grupp) kommer ni att lära er grunderna till att få golfbollen att flyga. Ni behöver inga förkunskaper och ingen utrustning. Vi skräddarsyr innehållet efter den nivå du och ditt företag önskar.

Pris upp till 12 personer
400 kr exkl. moms/person
Minimidebitering är 4000 kr exkl. moms (10 personer)
Tidsåtgång ca 1 timme

Pris 13 till 24 personer
525 kr exkl. moms/person
Minimidebitering är 7875 kr exkl. moms (15 personer)
Tidsåtgång ca 1,5-2 timmar.

Golf som företagsaktivitet - både för inbitna golfare och golfnoviser

 

Golfarenan tillhör Sveriges främsta träningsanläggningar för golfare. För en företagsaktivitet hos oss behöver ni inga förkunskaper och ingen egen utrustning. Det löser vi. Ni kan också vara en blandad grupp av inbitna golfare och golfnoviser. Vi kombinerar aktiviteter så att alla får roligt. Är ni fler än maxantalet per aktivitet hjälper vi er att skapa ett upplägg utefter er gruppstorlek. Kontakta oss så skapar vi ett upplägg som passar er!

Telefon: 035-241 1920

E-post: boka@golfarenan.se

Puttevent med fika i Golfhallen

Ett vädersäkrat golfevenemang som passar både icke-golfaren och golfaren! I vår stora och härliga inomhushall för golf tar vi hand om er och skapar en glädjefylld golftävling kombinerat med god fika. Full av energi från fika och en stunds rörelse och skratt kan ni sedan fortsätta er mötesdag.

Pris
325 kr exkl. moms/person

Minimidebitering är 3250 kr exkl. moms (10 personer)
Tidsåtgång ca 1 timme

Max 44 personer.

20220524_175151.jpg

Golftävling på Himalayas Äventyrsgolf

Himalayas Äventyrsgolf är en puttingupplevelse i särklass. Tänk minigolf – fast på riktigt gräs och mycket större område! Den här aktiviteten passar både icke-golfare och golfare och ni kan vara upp till 48 personer åt gången. Vi tar hand om er och skapar en rolig golftävling med prisutdelning för att få in lagkänsla och spänning. Ni kan välja att spela i lag om 2-4 personer eller individuellt.  

Pris
225 kr exkl. moms/person
Minimidebitering är 2250 kr exkl. moms (10 personer)
Tidsåtgång ca 1-1,5 timmar beroende på gruppens storlek

Max 48 personer

DSC06471.jpg
hål9_träningshall_kväll_2.jpg

Spela Arenabanan*

Arenabanan är namnet på vår fantasifulla 9-hålsbana av absoluta toppkvalitet. Om ni är en grupp där några redan är erfarna golfare och några är golfnoviser kan ni låta golfarna ta en härlig runda på Arenabanan medan övriga tas omhand av golfinstruktör genom vår ”Prova på golf”-aktivitet.

Läs mer om Arenabanan här!

Pris
300 kr inkl. moms/person
Tidsåtgång ca 1,5 timmar

* Spel på Arenabanan förutsätter att deltagarna har högst 36 i handicap och har aktivt medlemskap i en golfklubb.

Green_havsutsikt_spela_golf_golfarenan_Halmstad_.jpg

Abonnera Arenabanan för en företagsaktivitet

Vill ni anordna en golftävling för era medarbetare eller kunder så hjälper vi er! Du som värd för evenemanget ska kunna koncentrera dig fullt ut på dina gäster. Vi står för allt det praktiska före, under och efter och ser till att det blir en minnesvärd dag för er! Vi rekommenderar kanonstart så att ni inte förlorar värdefull tid på onödig väntan. Alla startar samtidigt och alla når sina startplatser enkelt eftersom Arenabanan sträcker sig runt Arenahuset där ni utgår ifrån. Efter ca 1,5 timme kommer ni in i samlad trupp och önskar ni god mat tillsammans har vi dukat upp för detta. Notera att spel på Arenabanan förutsätter att deltagarna har högst 36 i handicap och har aktivt medlemskap i en golfklubb.

Kontakta oss för att prata vidare om hur ni vill ha ert evenemang.

Pris
Max 36 personer per starttid

Kontakta oss för offert: boka@golfarenan.se

hål9_morgon.jpg