Tillfälligt strömlöst på Golfarenan ikväll efter 20:00!

Idag torsdag 1/9 kommer vi tvingas bryta huvudströmmen till anläggningen på grund av byggarbete och service. Detta sker efter ordinarie stängning kl. 20.00.

Ni som tränar efter 20.00 i gymmet drabbas tyvärr av detta då löpband och andra maskiner som behöver el inte kommer att fungera. Vi ställer in temporär belysning i gymmet under tiden som elen är avstängd så det går att träna som vanligt på övriga maskiner. Notera att det blir mörkt i omklädningsrummen. Vi räknar med att denna operation tar ca: 2 timmar och att vi är i normal drift under natten till fredagen. Ni som tränar i arla morgonstund drabbas inte av detta driftstopp.

Vi ber om ursäkt för att ni inte kan använda anläggningen som vanligt och tackar för ert tålamod.
Martin Siljegård, VD

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Etikettmoln