Spännande nyheter från golfarenan! 

I höst startar vi utbyggnationen av gymmet, café, konferensrum och boende. Målet är att göra golfarenan ännu mer komplett som golf & sportsclub, samt skapa utrymme för tillväxt på lång sikt.

Det senaste året har vi mer än fördubblat vårt medlemsantal och tillströmningen fortsätter. I kombination med att verksamheten växer och delvis har förändrats sedan vi öppnade Halmstad Golfarena, så är detta en strategi för att möta framtiden och fortsätta utvecklas som en av Sveriges främsta golfanläggningar.

Att skapa medlems- och kundnytta har och kommer att fortsätta vara den viktigaste motorn i vår verksamhet. Med om- och tillbyggnationen skapar vi förutsättningar för att även framledes leverera det som våra gäster kan förvänta sig.
Byggstart kommer att ske i början av augusti 2016 och arbetet kommer att slutföras i etapper för att inte störa verksamheten mer än nödvändigt. Information om byggprocessen kommer att uppdateras löpande här och på facebook.

Frågor besvaras av VD Martin Siljegård.

Kolla in vår FB-sida för bildmaterial!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Etikettmoln