Hjälp oss att bygga upp vår ungdomsverksamhet!

Vi på Arenan är van att ha många golfande ungdomar på vår anläggning, Dock är de allra flesta på besök från andra klubbar. Nu i samband med att vi blivit en associerad del till golfförbundet – en golfklubb - ska vi också börja bygga upp vår ungdomsverksamhet.

Nu tar vi de första stegen och vill tipsa dig, som medlem om hur du kan slå två flugor i en smäll. Dels stötta vår ungdomssatsning och dels ge dig själv lite godbitar. Volkswagen Golfarena är ansluten till Golf Future Card – en satsning för golfande barn- och ungdomar. Hela konceptet bottnar i ett värdehäfte för golfare som kostar 500 kronor. 250 kronor behåller den säljande klubben och du som köpare får ett samlat värde över 80 000 per häfte. Vi säljer häftet i receptionen på Golfarenan och där har vi även visnings-ex. Häftet innehåller många rabatter på t ex resor, så innan du bokar nästa golf- och nöjesresa – kolla in häftet Golf Future Card!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln