Våra rum och stugor

Ingen vill väl köpa grisen i säcken. Nedan får du lite mer information och inspiration rörande våra olika rum och stugor.

Vill du veta ännu mer så ringer du oss eller skickar ett mejl.

Fyrbäddsrum meD havsutsikt

Njut av en vistelse i något av våra fyra fyrbäddsrum med havsutsikt - Grötvik, Bastaskär, Bransavik och Sandhamn. Rummet som är ett luftkonditionerat fyrbäddsrum har vidsträckt utsikt över Laholmsbukten. Alla våra fyrbäddsrum har dusch och toalett på rummen. Här bor det ledigt fyra vuxna, utan att behöva trängas! Rummet har AC.

FamiljestudioN med havsutsikt

Golfarenans Familjestudio är vårt förstaklassval. 

Den perfekta lösningen för paret eller familjen och praktiskt utrustad med modernt pentry. Studion erbjuder vidsträckt utsikt över den vackra kustlinjen. Ett perfekt boendealternativ för dig som vill ha lite mer utrymme och lite mer lyx. Rummet har en stor balkong i västläge som är gjord för lata kvällar med en god dricka. Rummet har AC.

Fyrbäddsrum med landutsikt

Upplev av en vistelse i något av våra fyra fyrbäddsrum med landutsikt - Görvik och Svärjarehålan. Rummet som är ett luftkonditionerat fyrbäddsrum har vidsträckt utsikt över det halländska kulturlandskapet. Ett annorlunda rum som, trots att det saknar WC och dusch på rummet, ger en riktigt häftig Golfarenakänsla. Rummet är rymligt och har platsbyggda sovalkover. Rummet har AC.

Familjestugor för 4/8 Personer

Njut av en mysig och modern stugupplevelse i närkontakt med golfbanan. Stugan med ett eget soldäck och uteplats är 

perfekt för den som vill ha möjlighet till självhushållning under sin vistelse på Golfarenan. 

Stugorna har inte AC.

följ oss!

Hitta till oss!

Halmstad Golfarena

Strandlida 464

305 91 Halmstad

035 - 241 19 20

[email protected] 

öppettider

Måndag - Fredag 08.00-20.00 

Lördag - Söndag 08.00-18.00


Vad är Golfarenan? Vissa säger "en golfanläggning". Andra säger "ett Gym". Någon säger "ett hotell" och en annan säger "en konferensanläggning". Man kan sätta många positiva etiketter på Golfarenan, men som någon sa: "Måste upplevas - kan inte beskrivas..." Ja, det stämmer rätt bra. Välkommen.

KontaktA oss!