Träna på Golfarenan Gym

Söker du ett gym som är lite utöver det vanliga? I vårt nya gym, med utsikt över Tylösandsbukten, hittar du det senaste i träningsbranschen. I Eleiko-gymmet hittar du både styrke- och cardiomaskiner och en mängd utrustning för funktionell träning! Vill du ha ut det mesta av din träning -  Boka tid med Viktor Johansson eller Pernilla Ek, våra personliga tränare. Är du mer typen som gillar gruppträning så hittar du en mängd olika pass för de flesta smaker.

Vi på Golfarenan har flera olika typer av gymmedlemskap för dig som gillar styrketräning. Vill du bara fokusera på gym- och gruppträning så väljer du vårt vanlig Gymmedlemskap, men vill du kombinera styrketräningen med golfträning väljer du vårt KOMBO-medlemskap där du får både golf och gym? 

Du hittar alla våra medlemsformer nedan om du vill veta mer. 

följ oss!

Hitta till oss!

Halmstad Skidarena

Strandlida 464

305 91 Halmstad

035 - 241 19 20

[email protected] 

Öppettider

Måndag - Fredag 08.00-20.00 

Lördag - Söndag 08.00-18.00


Vad är Golfarenan? Vissa säger "en golfanläggning". Andra säger "ett Gym". Någon säger "ett hotell" och en annan säger "en konferensanläggning". Man kan sätta många positiva etiketter på Golfarenan, men som någon sa: "Måste upplevas - kan inte beskrivas..." Ja, det stämmer rätt bra. Välkommen.

KontaktA oss!

Priser & Medlemskap

KOMBOmedlemskaP eller gymmedlemskap 

- vad passar dig bäst?

Kombomedlemskapet väljer du om du gillar både golf och gym. Kombomedlemskapet ger dig fri tillgång till både gym- och golfutbudet på Golfarenan. Kombomedlemskapet inkluderar fri nyttjande rätt av hela golfträningsanläggningen inklusive fri golfträning i grupp, fria mikrolektioner och fria premium-rangebollar. Om du väljer att endast bli gymmedlem så får du inte tillgång till golfdelarna men självklart ingår fri tillgång till gym, gruppträning och även skidspåret på golfarenan.

KOMBOmedlemskaP VUXNA 

KOMBOMEDLEM GULD

7 300:-

I Guldmedlemskapet ingår Guldmedlemshäftet som ger innehavaren rabatter på olika tjänster på Golfarenan samt tillgång till flera fria spel på våra Partner-golfklubbar.

TILLÄGG FÖR KLUBBMEDLEMSKAP:

300:-

Är du inte medlem på någon golfklubb och du vill ha möjlighet att spela på andra banor mot greenfee krävs att du löser ett klubbmedlemskap. Denna avgift är en administrativ avgift som går till Svenska Golfförbundet. I och med att du löser klubbavgift så får du ett Golf-ID, tidningen Svensk Golf etc.

KOMBOMEDLEM 

6 300:-

I Kombo-medlemskapet ingår samma delar som i Guldmedlemskapet förutom själva Guldhäftet.

TILLÄGG FÖR KLUBBMEDLEMSKAP:

300:-

Är du inte medlem på någon golfklubb och du vill ha möjlighet att spela på andra banor mot greenfee krävs att du löser ett klubbmedlemskap. Denna avgift är en administrativ avgift som går till Svenska Golfförbundet. I och med att du löser klubbavgift så får du ett Golf-ID, tidningen Svensk Golf etc.

gymmedlemskaP och dagskort VUXNA 

ÅRSKORT

4 400:-

VARDAGAR (KL 10-14) - ÅRSKORT

3 400:-

HALVÅRSKORT

3 400:-

10-KORT

1100:-

DAGSKORT GYM

130:-

GYMMEDLEMSKAP OCH Dagskort 16-19 ÅR

ÅRSKORT

3 000:-

HALVÅRSKORT

2 300:-

DAGSKORT GYM

90:-

ÅLDERSGRÄNSER FÖR GYM- OCH GRUPPTRÄNING 

För enskild träning utan målsmans sällskap gäller åldersgräns 16 år. Giltiga kort är årskort, halvårskort och 10-kort.

Barn- och ungdomar från 12-16 år får träna på gym och delta i gruppträning i direkt sällskap av målsman.  För att barn och ungdomar mellan 12-16 år ska få träna på gruppträningspass och på gymmet gäller att målsman är fysiskt närvarande på samma plats som barnet/ungdomen.


Pris för barn/ungdom mellan 12-16 år är detsamma som för 16-åringar


frysning av gymkort

Möjlighet att frysa ditt årskort till gymmet en sammanhängande period per år, max 2 månader frysning. Tillägg frysning av årskort gym: 400 kr

Gymmet