Vill du bli vår nya Receptionschef

Vi söker dig som med engagemang, flexibilitet och kunskap kan ta tag i taktpinnen för centrum i vår verksamhet. Det senaste året har vi expanderat och utvecklat samtliga delar av det som är Halmstad Golfarena - Golf, Gym, Hotell, Konferens och Restaurang. Självklart har du kompetens och erfarenhet från flera av dessa områden och är kanske själv en golfspelare som också hittar rätt i gymmet. 

Vår receptionschef gillar att kavla upp ärmarna och ta tag i saker när de händer, men har ännu hellre förmågan att se saker innan de händer och agera proaktivt. Hos oss är det ofta snabba beslut som gäller och eget ansvar är en av många positiva aspekter med tjänsten. Hos oss är glaset ofta halvfullt - en värdegrund som avspeglas i vårt sätt att jobba och något som vi även vill se hos vår nya medarbetare.


Att vara bekväm med datorer och olika datasystem gör livet som receptionschef betydligt enklare. Kunskap om alkohol- och livsmedelshantering i restaurangmiljö är nödvändigt, men det är också något som går att lära sig. Desto viktigare är de rätta ledaregenskaperna som vi tror att vår nya receptionschef har väl dokumenterade. Personalansvar är en del av uppdraget.


OK - nu börjar det säkert bli lite komplext…? Men om du ändå känner att du skulle vilja vara en del av något unikt och utmanande så tycker vi att du ska läsa på lite mer om oss. På vår hemsida berättar vi om vad och vilka vi är - www.golfarenan.se 


Nedan lät vi vår personal fundera lite på vem du är och vad du kommer att arbeta med - känner du igen dig? 

Då skickar du din ansökan till vår VD Martin Siljegård - e-posta ditt CV och personliga brev i PDF-format till: [email protected] Vi vill ha din ansökan senast 5:e mars 2018.


Tjänsten är tillsvidare 100%

Ange löneanspråk i din ansökan

Tillträde efter överenskommelse