FÖLJ MED PÅ ÅRETS GOLFRESA MED GOLFARENAN

- GREAT NORTHERN 16-18 JUNI 2019 -

Great Northern - Nordeuropas nyaste och kanske häftigaste toppanläggning är destinationen för nästa års golfresa med Golfarenan. På anläggningen samsas modern arkitektur med toppkvalitet i såväl boendet, i restaurangen som på banan.

Anläggningen erbjuder en magnifik upplevelse med golf på både den fantastiska 18-hålsbanan och den omväxlande 9- hålsbanan. I maj 2019 kompletteras anläggningen med en av nordens största spa-anläggningar, så se fram emot en fullspäckad och njutningsfull vistelse.


Dag 1 - 16 Juni

Vår resa startar tidigt på morgonen då vi blir hämtade med buss på Halmstad Golfarena. Resan söderut går via Helsingborg-Helsingör och sedan över Stora Bält till Kerteminde och Great Northern. Den totala restiden från Halmstad till Golfarenan är cirka 4 timmar.

Väl på plats börjar vi med att bekanta oss med den 2007 meter långa 9-hålsbanan - Adacemy Course - i väntan på att vi får tillgång till våra rum. För den som vill går det bra att spela ytterligare 9 hål innan vi träffas för gemensam middag. Är man mer intresserad av att träna på rangen så finns det möjligheter för detta också. Rangen är 335 meter lång och 100 meter bred. Det går att slå från grästees i rangens båda ändar. Totalt finns 13 utslagsplatser med tak.


Dag 2 - 17 Juni

Efter en härlig och närande frukost är det dags för att slå ut på den storslagna 18-hålsbanan. Mästerskapsbanan är den första danska golfbana som designats av Nicklaus Design!

Great Northerns 18-hålsbana är utmanande för den skicklige och fängslande för nybörjare.Den mäter 6775 meter och har en ”Courseslope” är på 153 och dess ”course rating” 78 så här erbjuds gott om extraslag för de flesta!

Eftermiddagen hoppas vi kunna tillbringa i den nyöppnade spaavdelingen, eller på 9-hålsbanan för den som vill spela ännu mer golf. Mer information om Spa kommer när det närmar sig.

Kvällen avslutas med gemensam middag.


Dag 3 - 18 juni

I vanlig ordning bygger vi upp energireserverna vid den goda frukosten. Vi spelar en sista runda på Championship Course där vi får möjlighet att förbättra scoren från föregående dags pionjärrunda. Innan vi lämnar Great Northern (för denna gång) äter vi lunch på klubben. Uppskattad tid för hemkomst till Golfarenan är cirka 21.00.


Pris per person JUST NU: 7 995:-. För bokning efter den 1/12 gäller priset 8 495:-!


Priset inkluderra bussresa, vägskatter, färjeavgifter, 2 greenfees, 2 luncher, 2 middagar, 2 övernattningar i dubbelrum med frukost, tävlingar med fina priser samt fritt spel på 9-hålsbanan och fria rangebollar. Enkelrumstillägg: 1500:- Max antal deltagare: 25 personer


Anmälan till Erlings resor, tfn: 0346-196 15 eller via knappen nedan: