Golf som friskvård på Golfarenan

Sedan ett drygt år tillbaka är vi glada att äntligen kunna öppna upp vår anläggning till alla golfintresserade personer som vill utnyttja sitt friskvårdsbidrag till sin favoritsysselsättning -  golf!


Nu kan du investera i din hälsa samtidigt som du får njuta av golfspel ute i det gröna. På Halmstad Golfarena erbjuder vi Friskvårdsgolf där alla har möjlighet att bli träningsmedlemmar och därigenom får full nyttjanderätt till hela golfanläggningen.


För endast 2 800:- blir du golfträningsmedlem hos oss. I Träningsavgiften får du fria rangebollar, fri nyttjanderätt till alla tränings- och spelområden på Golfarenan, samt också fria golflektioner i grupp med vår tränare. Här behöver du inte ha Grönt kort för att få spela själv på golfbanan och vissa av våra träningsområden, men om du inte är golfare med grönt kort sedan tidigare måste du genomgå en kostnadsfri kurs i ”Säker golf” -  för att du och dina medgolfare ska ha en trivsam och säker dag på golfbanan. 

Vill du ta steget vidare och även möjliggöra spel på andra golfbanor än Golfarenan?

 I så fall kan du komplettera träningskortet med ett klubbmedlemskap. Klubbmedlemskapet ger dig en officiell klubbtillhörighet på Halmstad Golfarena Golf & Sports Club. Därigenom får du möjlighet att spela mot greenfee på andra klubbar, du får ett golf-id samt även tidningen Svensk Golf. Tillägget för klubbmedlemskapet är 300:- och betalas separat.


Vill du kombinera golfträningen  med vårt gymmedlemskap väljer du vårt Kombomedlemskap. 


Välkommen till oss på Halmstad Golfarena


Läs hela domen här:

Högsta Förvaltningsrättens dom

Läs vad Svenska Golfbundet säger i frågan:

Golfförbundets frågor & svar


Årskort Golf

Träningsmedlem - friskvårdsalternativet

Golfarenans originalkort för golf. Här får du full nyttjanderätt till Golfarenan och kan spela och träna precis så mycket du vill!

Detta ingår i träningsavgiften för årskort golf 2018

Fri spelrätt på Arenabanan • Fri nyttjanderätt på alla golfträningsytor • Fria premium-rangebollar • Fria grupplektioner med golftränare • Mikrolektioner med golftränare. Personer som inte har grönt kort måste genomgå en kostnadsfri utbildning i "Säker Golf" innan enskilt spel på bana och vissa träningsområden sker.

 

Teckna årskort Golf för endast:

2 800:- 

tillval till dig som Köper årskort golF

klubbmedlemskap

300:- 

Är du inte medlem på någon golfklubb och du vill ha möjlighet att spela på andra banor mot greenfee krävs att du löser ett klubbmedlemskap. Denna avgift är en administrativ avgift som går till Svenska Golfförbundet. I och med att du löser klubbavgift så får du ett Golf-ID, tidningen Svensk Golf etc.